Lokaal, De involutie theorie -

Jong theatertalent op Gentse Feesten

dinsdag 20 juli 2010 18:06
Spread the love

GENT – Trefpunt VZW geeft jong theatertalent een kans in het Minnemeers.

Met de voorstelling InvolutieTheorie, een vorm van muziek- en bewegingstheater, geven Fulco Ottervanger en Evelyn Demaertelaere hun eigen interpretatie van de evolutie, de ‘involutie’.

De InvolutieTheorie verteld het verhaal van een pasgeboren figuur die zich via een langzaam proces betekenis tracht te geven aan haar leven. In dit proces wordt ze geconfronteerd met verschillende mensen die beweren de waarheid in pacht te hebben. Uit dit leerproces destilleert de figuur uiteindelijk haar eigen levensvisie.

De voorstelling is een experiment rond verschillende artistieke media, waaronder theater, dans, beeldende kunst en muziek. De muziek wordt verzorgd door Fulco Ottervanger, dans en choreografie door: Fanny Vandesande, Adriana La Selva, Sabine Ceulemans en Steven De Leener.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!