Spread the love

Steun DeWereldMorgen

Deze nieuwssite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis dankzij uw steun.
We rekenen op uw fair share. Maandelijks, Jaarlijks.

Steunen kan ook via een rechtstreekse overschrijving op onze Triodos steunrekening BE20 5230 4277 5156 (BIC TRIOBEBB) op naam van GetBasic vzw, Vooruitgangstraat 333 b11, 1030 Schaarbeek.

Ja, ik doe een gift!

Waarom een gift?

De bestaansreden van DeWereldMorgen.be is nieuws en duiding brengen:

Don’t hate the media, be the media (Jello Biafra)

DeWereldMorgen.be is volledig gratis toegankelijk voor iedereen. En werkt zonder betaalmuren. Onze inkomsten komen van giften én subsidies.

Hoe wordt DeWereldMorgen.be gefinancierd?

De beweging GetBasic maakt het mediaproject van DeWereldMorgen.be mogelijk. GetBasic is een door de Vlaamse Gemeenschap erkende sociaal-culturele organisatie en ontvangt als mediabeweging jaarlijks subsidies. Die zijn goed voor 50% van onze inkomsten.

De tweede stroom van inkomsten (28%) komen van u, onze lezers met een hart voor duiding en nieuws die er toe doet. Onze derde bron van inkomsten (10%) zijn organisaties uit het maatschappelijke middenveld, die met hun partnerbijdrage ons mediaplatform steunen. De lijst van steunende organisatie vind je hier.

Een vierde klein deel van inkomsten komt voort uit het aanbod van publiciteit met bannerruimte op onze site voor maatschappelijke organisaties. Deze webbanners zetten campagnes en acties in de kijker die solidariteit en diversiteit in de maatschappij beogen. We bieden redelijke en vaste prijzen per bannerformaat.