VIDEO ‘Vrijhandel, vrij voor wie?’
Colombia, Peru, Vrijhandelsakkoord -

VIDEO ‘Vrijhandel, vrij voor wie?’

dinsdag 17 april 2012 12:43
Spread the love

In september stemt Europa over een vrijhandelsakkoord met Colombia en Peru. Een ongelijk akkoord dat een bedreiging vormt voor de lokale ontwikkeling, de gezondheid, het leefmilieu van vele Colombianen en Peruanen.

Samen met de sociale bewegingen van Colombia en Peru vraagt intal aan onze Belgische parlementairen om dit ongelijk akkoord niet goed te keuren in de huidige vorm en context. Ze willen tegen 30 juni minstens 150 handtekeningen verzamelen voor ieder Belgisch Europarlementslid. Tot nu toe haalden ze 1600 handtekeningen op en er zijn er 3300 nodig.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!