DeWereldMorgen, Gent -

Dewereldmorgen op de Gentse Feesten 2010

Midden juli staat Gent weer compleet op zijn kop. De enige echte Gentse Feesten brengen tien dagen cultuur, muziek, bier en worsten, ambiance en ander vertier. DeWereldMorgen.be strijkt tien dagen in Gent neer om van binnenuit verslag te doen over dit unieke gebeuren.

donderdag 17 juni 2010 15:35
Spread the love

DeWereldMorgen.be brengt van zaterdag 17 tot en met maandag 26 juli 2010 tien dagen lang verslag uit vanuit hartje Gent.

DeWereldMorgen.be richt een tijdelijk redactielokaal in, waar we elke dag Gentse redactievergadering houden. Enthousiaste schrijvers en fotografen die zich in de regio Gent ophouden (of deze vlot kunnen bereiken) tijdens de feestperiode en die wel zin hebben in tien dagen verslaggeving, laat het ons weten. Wij zorgen voor omkadering en accreditatie.

DeWereldMorgen@Gent zal dagelijks berichten over de Gentse Feesten-debatten georganiseerd door Democratie2000, vanop de muziekovergoten pleinen en vanuit de talloze culturele initiatieven.

Wil je er bij zijn (om te berichten uiteraard, om te zuipen moet je je niet aanmelden), neem dan contact op met onze Gentenaar van de redactie: harko@dewereldmorgen.be

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!