De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Tijdingen oostende, ACW Oostende -

ACW nieuwjaarstrefpunt Oostende

maandag 6 februari 2012 15:41
Spread the love

Zaterdag 4 februari ll. was er het jaarlijkse nieuwjaarstrefpunt van ACW Oostende. Zoals steeds, mooi verzorgd, lekker en gezellig.

De aanwezigen kregen een hele uiteenzetting erbij, over de geplande werken aan het Oostendse station. Duidelijk in alle geval. Een aantal luisteraars vroegen zich wel af, of dat zo aan zee wel zal lukken. Er komt immers veel open ruimte onder een (hoog) glazen dak. We zullen het moeten afwachten. De werken gebeuren in fases, finaal zal alles klaar zijn in 2017. We zullen wel al eerder kunnen genieten van een compleet gerenoveerd station, dat belooft al wat.

Voorzitter Michel Lestaeghe mocht ook alweer een jubilerende Okra-afdeling in de bloemen (eigenlijk de wijn) zetten, met hieronder daar een foto van.

take down
the paywall
steun ons nu!