Hoofdingang Borschettegebouw werd herdoopt (TTIP Game Over)

TTIP-Lock-Down blokkeerde onderhandelingen

Op 14 juli 2016 om 6.30 wisten activisten van de groep Operatie TTIP Lock Down de vier ingangen van het Centrum Albert Borschette te blokkeren. Daar zouden de verder onderhandelingen van vertegenwoordigers van de EU en de VS doorgaan over het vrijhandelsakkoord TTIP.

vrijdag 15 juli 2016 14:54
Spread the love

De TTIP-Lock Down is een van de acties waarmee activisten nogmaals het geheime en anti-democratische karakter van dit akkoord benadrukken. Het TTIP-akkoord zal de rechten van de consument, de leefmilieuwetgeving en de sociale rechten van de EU-burgers ondergeschikt maken aan zakenrechtbanken en bedrijven toelaten democratisch besliste wetgeving naast zich neer te leggen.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!