Leona Maes steunt DeWereldMorgen.be omdat ze “graag weet hoe het er in de wereld aan toe gaat”
Nieuws -

‘Een goed doordacht wereldbeeld’

Leona Maes steunt DeWereldMorgen.be omdat ze “graag weet hoe het er in de wereld aan toe gaat”

donderdag 13 juni 2013 13:27
Spread the love


doc

Een goed doordacht wereldbeeld

Leona Maes:
Ik lees DeWereldMorgen.be omdat ik graag weet hoe het er in de wereld aan toe gaat.

Een krant lezen is hetzelfde als naar het nieuws kijken op TV. Vooral ongelukken en persoonlijke ongemakken ter plaatse, en verder een selectie van gebeurtenissen die sterk de indruk geeft van een vooringenomen standpunt.

Het meest opvallend is dat onder mijn kennissen die enkel een gewone krant lezen niemand op de hoogte is van de Occupy-beweging. Dat er betogingen zijn in Noord Afrika en Azië, dat weet men nog wel. Maar de berichtgeving over de beweging in Europa en de VS ontbreekt stelselmatig.

Daarnaast ben ik ook graag op de hoogte van wat er aan inspraak en lezingen georganiseerd wordt. Ook het in de kijker zetten van nieuwe publicaties is voor mij interessant.

De Wereld Morgen, de tijdschriften van Vrede vzw en Mo*, en regelmatig een goed boek verschaffen mij een goed doordacht wereldbeeld.

Word vandaag ook steungever van DeWereldMorgen.be

Maandelijkse overschrijving

Vanaf een maandelijkse inbreng van vijf euro geniet u onder meer van korting in onze webshop.

  • via overschrijving: download het formulier en stuur het ingevuld terug (DeWereldMorgen.be, Haachtsesteenweg 53, 1210 Brussel).
  • via PC banking: surf naar de website van uw bank en geef een permanente opdracht ten gunste van DeWereldMorgen.be op nummer 523-0427751-56 (Triodos) met vermelding steun DeWereldMorgen.be (IBAN: BE20 5230 4277 5156 / BIC: TRIOBEBB)
  • via kredietkaart: schrijf maandelijks over

Eenmalige gift

  • via overschrijving: op nummer 523-0427751-56 (Triodos) met vermelding steun DeWereldMorgen.be (IBAN: BE20 5230 4277 5156 / BIC: TRIOBEBB).
  • via kredietkaart:

 

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!