Philippe Vandenbroeck: “Ik steun DeWereldMorgen.be omdat er absoluut een alternatief nodig is voor de ongelofelijk zwakke regimepers in ons land.”
Nieuws -

Commercialisering, belangenvermenging en politieke correctheid

Philippe Vandenbroeck: “Ik steun DeWereldMorgen.be omdat er absoluut een alternatief nodig is voor de ongelofelijk zwakke regimepers in ons land.”

maandag 10 juni 2013 13:47
Spread the love


doc

Philippe Vandenbroeck, zaakvoerder shiftN

Ik steun DeWereldMorgen.be omdat er absoluut een alternatief nodig is voor de ongelofelijk zwakke regimepers in ons land. Commercialisering, belangenvermenging en politieke correctheid hebben tot een totale verkleutering en verkleuring van het medialandschap geleid.

Er wordt doelbewust, zo lijkt het wel, een angstklimaat geschapen dat het handelingsvermogen van mensen ondermijnt. Ik vind het persoonlijk moeilijk te verdragen.

Ik ben het niet altijd eens met de teneur van de berichten van DWM, maar het staat wel voor een soort berichtgeving die appeleert aan de kritische zin en het gevoel voor burgerschap van lezers.

Word vandaag ook steungever van DeWereldMorgen.be

Maandelijkse overschrijving

Vanaf een maandelijkse inbreng van vijf euro geniet u onder meer van korting in onze webshop.

  • via overschrijving: download het formulier en stuur het ingevuld terug (DeWereldMorgen.be, Haachtsesteenweg 53, 1210 Brussel).
  • via PC banking: surf naar de website van uw bank en geef een permanente opdracht ten gunste van DeWereldMorgen.be op nummer 523-0427751-56 (Triodos) met vermelding steun DeWereldMorgen.be (IBAN: BE20 5230 4277 5156 / BIC: TRIOBEBB)
  • via kredietkaart: schrijf maandelijks over

Eenmalige gift

  • via overschrijving: op nummer 523-0427751-56 (Triodos) met vermelding steun DeWereldMorgen.be (IBAN: BE20 5230 4277 5156 / BIC: TRIOBEBB).
  • via kredietkaart:

 

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!