mozaik Hilda wouters
Nieuws -

Verontwaardigd over de neoliberale berichtgeving

Hilda Wouters steunt DeWereldMorgen.be omdat het hoop en kracht geeft aan diegenen die maatschappelijke, sociale en solidaire verandering willen. Word ook één van de 2.000 steungevers die we nodig hebben om DeWereldMorgen.be in gang te houden.

donderdag 18 april 2013 12:28
Spread the love


doc

Hilda Wouters, bruggepensioneerde maatschappelijk werker/begeleider bijzondere jeugdzorg

Ik steun DeWereldMorgen.be omdat ik verontwaardigd ben over de neoliberale berichtgeving in de media (zowel in de geschreven pers als op radio en TV).

Als er al eens aandacht is voor een links standpunt dan moet er vlug en uitgebreid een rechtse visie of rechtse denktank tegenover geplaatst worden. Ik word daar moedeloos van.

DeWereldMorgen.be is het enige media-instrument dat echt weerwerk biedt tegenover het alom gepredikte neoliberalisme.

DeWereldMorgen.be geeft, met onderbouwde argumenten en analyses, stem aan wie kiest voor een sociale, solidaire, democratische en verdraagzame maatschappij.

DeWereldMorgen.be geeft hoop en kracht aan wie maatschappelijke, sociale en solidaire verandering wil.

En dat geeft mij energie.

Word vandaag ook steungever van DeWereldMorgen.be

Maandelijkse overschrijving

Vanaf een maandelijkse inbreng van vijf euro geniet u onder meer van korting in onze webshop.

  • via overschrijving: download het formulier en stuur het ingevuld terug (DeWereldMorgen.be, Haachtsesteenweg 53, 1210 Brussel).
  • via PC banking: surf naar de website van uw bank en geef een permanente opdracht ten gunste van DeWereldMorgen.be op nummer 523-0427751-56 (Triodos) met vermelding steun DeWereldMorgen.be (IBAN: BE20 5230 4277 5156 / BIC: TRIOBEBB)
  • via kredietkaart: schrijf maandelijks over

Eenmalige gift

  • via overschrijving: op nummer 523-0427751-56 (Triodos) met vermelding steun DeWereldMorgen.be (IBAN: BE20 5230 4277 5156 / BIC: TRIOBEBB).
  • via kredietkaart:

 

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!