wereld sociaal forum in Tunis
ACV -

wereld sociaal forum in Tunis

zondag 24 maart 2013 10:51
Spread the love

De ACV delegatie van 29 personen is zaterdag onder een stralende zon en 24 graden in Tunis toegekomen. De eerste contacten met de syndicale organisatie CGTT waren uiterst interessant. Beide organisaties voerden een boeiende discussie en wisselden gegevens over hun werking uit. Walter Wens voor COC in Tunis

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!