Reportage, Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Vrouwenhandel, Huiselijk geweld, Verkrachtingen, One Billion Rising, Sexslavinnen, Verminkingen bij vrouwen, Gedwongen kindhuwelijken -

One Billion Rising in Antwerpen

Om het 15 jarig bestaan van V-day op 14 februari 2013 te vieren, heeft initiatiefneemster Eve Ensler het plan opgevat een wereldwijde One Billion Rising te organiseren om een revolutie te weeg te brengen tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. 1 miljard vrouwen, die te maken hebben gehad met geweld en verkrachting kunnen, samen met degenen die hen liefhebben, door te staken en te dansen laten zien dat het over moet zijn met deze onmenselijke vernederingen.

vrijdag 15 februari 2013 14:15
Spread the love

Organisatrice An Thys
 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!