Michaël Van Peel
Verslag, Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Comedy, Daklozen, Costa, 't (h)art voor iedereen, Comedy benefiet -

Comedybenefiet voor daklozen

ANTWERPEN - Daklozen vormen een haast ongeziene maar zeer reële bevolkingsgroep die op weinig middelen en instanties beroep kan doen. Elk jaar organiseert 't (h)ART voor iedereen in CoStA de comedy-benefiet 'Help eens 'n handje', waarvan de opbrengst geheel aan daklozenprojecten wordt besteed. Ook dit jaar was de zaal spoedig helemaal uitverkocht.

maandag 22 oktober 2012 14:55
Spread the love

De crisis, de almaar toenemende huurprijzen of gewoonweg tegenslag kunnen iemand snel zonder huis en haard zetten. De weg terug is moeilijk en velen bereiken het doel niet. Een trieste smet op de welvaartsstaat. Gelukkig bestaan er een aantal organisaties of zelfs individuen die zich blijven inzetten door bijvoorbeeld voedselbedeling of het uitreiken van kleding.

Naast deze benefietactie organiseert ‘t (h)ART voor iedereen nog andere initiatieven, zoals kunstveilingen en ‘restaurantweek’. Zij kunnen daarbij rekenen op een aantal onbaatzuchtige partners en sponsors.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!