Verslag, Lokaal, Antwerpen, Zomer van Antwerpen, Let's Go Urban, Sihame El Kaouakibi, Cinderella -

Dansvoorstelling Cinderella, een ontroerend urban sprookje

Antwerpenaar van het jaar, Sihame El Kaouakibi, maakte met 'Cinderella' de eerste urban dance-productie voor een groot publiek in Vlaanderen. Vanaf woensdag 1 augustus te zien bij 'Zomer van Antwerpen'.

dinsdag 31 juli 2012 15:00
Spread the love

Cinderella (de  Engelse naam van Assepoester) brengt het vervolg op het beroemde sprookje. Cinderella en haar prins stappen in het echte leven, en zoals dat dan als eens het geval kan zijn, gaat hun pad niet altijd over rozen.

Het is een spel van aantrekken en afstoten, van liefdevolle omhelzingen en heftige ruzies. De dansers van Let’s Go Urban mixen klassieke dans en urban moves tot een meesterlijk sprookje. Balletmuziek en moderne beats wisselen elkaar moeiteloos af in een mooie en heel herkenbare love story.

Een voorstelling voor iedereen! Enkele beelden van tijdens de avant-premiére. 

Meer info vind je op www.letsgourban.be en op http://www.zva.be/2012/nl/projecten/cinderella.

take down
the paywall
steun ons nu!