Nieuws, Cultuur, Narasirato, Solomoneilanden -

Narasirato Pan Pipers dompelen Sfinks Mixed onder in junglesfeer

BOECHOUT – Het voorbije weekend waren de Narasirato te gast op Sfinks Mixed. Zij komen van de Solomoneilanden in de Stille Oceaan. Deze kleurrijk uitgedoste dansers en muzikanten zorgden voor sfeer in de Clubtent, de Open Area en het Kidz Vilage.

zondag 29 juli 2012 21:11
Spread the love

Diep in de jungle van de Solomoneilanden, ver weg van elektriciteit, internet en de moderne beschaving, in een dorp dat enkel bereikbaar is na een eindeloze kanotocht… Daar wonen de Narasirato. Het klinkt als een sprookje, maar deze stam maakt al 75 generaties lang muziek en ze staan nu op Sfinks Mixed.

De Narasirato doen meer dan enkel muziek maken. Hun shows zijn echte performances met groepsdans, bodypainting en een klankenspel voortgebracht uit prachtige handgemaakte instrumenten van bamboe, boomstammen en zeeschelpen. Hun muziek is een ode aan Moeder Natuur en bevat melodieën die al generaties lang meegaan.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!