Samenleving, Lokaal, Antwerpen, De Zomer van Antwerpen, 11 juli viering, District Antwerpen feest, Antwerps stadspark, Gratis Antwerps festival, Vlaamse Gemeenschap feest -

Magisch feest in Antwerps Stadspark

ANTWERPEN - Op zondag 8 juli nodigde het district Antwerpen heel Antwerpen uit voor een heerlijk festival op een magische plek: het Stadspark. Jong en oud konden genieten van een gevarieerd programma met muziekoptredens van bekend Antwerps talent en met ‘Iedereen beroemd’ in een amfitheater. Maar één van de hoogtepunten was zeker het drijvend podium op de parkvijver.

maandag 9 juli 2012 13:10
Spread the love

Alle elementen waren aanwezig om er een gezellig en mooi feest van te maken, maar de onvoorspelbare weergoden maakten er een nat boeltje van!

Maar een beetje festivalganger heeft natuurlijk een regenscherm bij en die hielden stand. District Antwerpen Feest! is een initiatief van het district Antwerpen ter gelegenheid van het feest van de Vlaamse Gemeenschap in samenwerking met de buurtverenigingen van Klein-Antwerpen. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!