Samenleving, Lokaal, Antwerpen, Antwerpse folklore, Nieuwe maatjes, Hollandse Nieuwe -

De nieuwe maatjes zijn er!

ANTWERPEN - De officiële overhandiging van deze eerste maatjes had woensdag 6 juni plaats op het Antwerpse stadhuis. Op de Grote Markt konden duizend gelukkige Antwerpenaars, geselecteerd via een wedstrijd, gratis proeven van de eerste maatjes bij een glaasje Bols. Wie niet bij de winnaars was, kon de maatjes proeven in een van de vele restaurants of bij vishandelaars in Antwerpen.

donderdag 7 juni 2012 10:25
Spread the love

Het was Leen Verbist, schepen voor Sociale Zaken, Diversiteit en Loketten en OCMW-voorzitter, die de eerste maatjes in ontvangst nam van de consul-generaal van Nederland, Gert Heijkoop. Het eerste tonnetje wordt eerstdaags geschonken aan dienstencentrum Kleine Heide uit Hoboken en dienstencentrum Molengeest uit Berendrecht. Enkele sfeerbeelden.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!