Verslag, Nieuws, Cultuur, Sigur rós, Openluchttheater Rivierenhof -

Sigur Rós in Antwerpse Rivierenhof!

De gedroomde setting voor een concert van Sigur Rós is het Rivierenhof in Deurne. En wat wil het toeval? Op 27 augustus zal het IJslandse monument in het theater aldaar spelen. Wie snel is, kan er ook bij zijn.

dinsdag 29 mei 2012 20:06
Spread the love

Het wordt natuurlijk rushen, maar voor de fans is er een buitenkansje: morgenvroeg om 9 uur kunnen ze exclusief tickets bestellen, mits ze de link kennen die we u hierbij doorspelen.
Dat de nieuwe van Sigur Ros een cd is die veel met water te maken heeft, dat wist u reeds. Maar dat ze tijdens hun wereldtournee ook de waterpartijen van het Rivierenhof zullen opzoeken, dat is nieuw. Het concert gaat door op 27 augustus en de officiële verkoop start op 1 juni, maar… morgen op dertig mei zullen hier de link en de details één uur voor de voorverkoop (en die is om 9 uur) gepost worden. Aan de computer zitten om 8 uur is de boodschap, want dit is duidelijk een concert dat de legende in zal gaan.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!