Ik zen ni van A
Antwerpen, Lokaal, Groen!, Antwerpen, De Keyserlei, Lindebomen -

Respect voor actievoerders De Keyserlei

ANTWERPEN - Enkele tientallen actievoerders hebben in november de wacht gehouden bij de lindes van de De Keyserlei in Antwerpen. Verschillende mensen hebben via Facebook (1) hun waardering uitgesproken voor de geweldloze actie. We hebben de reacties hier gebundeld. We hopen dat de actievoerders deze lofbetuigingen aan elkaar doorspelen.

woensdag 14 december 2011 12:15
Spread the love

“Sowieso, respect voor mensen die hun mening niet alleen verkondigen, maar er ook daden aan vasthangen! Het was een goeie poging om de bomen te behouden, ‘t is spijtig dat het niet gelukt is, maar het was de poging zeker waard! However wens ik de actievoerders vanavond een avond in de buurt van een warme kachel ipv in of onder de bomen :-)”
Kim Van Den Born

“Ik vind het erg dat jullie actie niks heeft opgeleverd :-((((
Ik heb net het nieuws gehoord, de dommeriken!
Alsnog kunnen jullie zich niks verwijten, jullie hebben jullie uiterste best gedaan.
Ziek waren die bomen volgens mij echt niet! Een blinde kon dat zien.
‘t Is onwaarschijnlijk dat mensen die zichzelf intellectueel durven noemen, niet inzien dat die bomen echt hun functie hadden
Ik word hier heel triest van!”
Peggy Goossens

take down
the paywall
steun ons nu!