Sooeun Kwak tovert Sfinks om tot een oosters sprookje
Nieuws, Cultuur, België, Korea, Sfinks Mixed, Sooeun kwak, Kayagum -

Sooeun Kwak tovert Sfinks om tot een oosters sprookje

zondag 31 juli 2011 08:04
Spread the love

Na de Koreaanse sjamaan die op de vorige edities van Sfinks veel bekijks had met zijn rinkelende belletjes en vreemde uitdossing, werd dit jaar de Koreaanse virtuose Soo-eun Kwak uitgenodigd om ons met een ander aspect van Koreaanse cultuur te laten kennismaken: de kayagum.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!