Nieuws, Cultuur, België, Sfinks Mixed -

Kinderen op Sfinks

zaterdag 30 juli 2011 17:58
Spread the love

Boechout — Op Sfinks zijn kinderen meer dan welkom, en dat zie je ook. Ze springen, dansen en rennen rond. In het Sfinks Kidzdorp is animatie voorzien op kindermaat Ze kunnen er  knutselen, geschminkt worden, een henna tatoo laten zetten, meedoen aan verschillende muziek- en dansworkshops of zich gewoon uitleven op de springkastelen.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!