Samenleving, Antwerpen, Straatvoetbal, Sint jansplein -

Antwerpen:Street Soccer op het Sint Jansplein

zondag 17 juli 2011 14:33
Spread the love

Na Oostende,Leuven,Sint-Niklaas en voor Brussel(20 juli) en Hasselt (27 augustus)  trokken zaterdag de beste jonge straatvoetballers tussen 6 en 16 jaar naar het Sint-Jansplein te Antwerpen. In teams van 4 namen ze het tegen elkaar.

Snelle passes, mooie moves en coole tricks, daar draait het om bij Street Soccer.

Uitgebreide randanimatie zorgde voor meer sfeer.

Bekijk meer foto’s via:

http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157627085081389/show/

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!