Maandagavond werd in de Gentse gemeenteraad over het lot van de Spitaalpoortstraat beslist. De actievoerders van Solidariteit van Onderop, die eind 2010 enkele citéhuisjes kraakten om er daklozen in onder te brengen, waren deze avond ook aanwezig.

Samenleving, Lokaal, Gent, Actie, Gent, Solidariteit van onderop, Spitaalpoortstraat -

Protest- en waakzaamheidsactie in Gentse gemeenteraad

dinsdag 28 juni 2011 12:15
Spread the love

GENT – Maandagavond werd in de Gentse gemeenteraad over het lot van de Spitaalpoortstraat beslist. De actievoerders van Solidariteit van Onderop, die er eind 2010 zeven citéhuisjes kraakten om er daklozen in onder te brengen, waren deze avond ook aanwezig.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!