Reportage, Nieuws, België, Vredesactie, Bomspotting, Kernwapens, Kleine Brogel -

Een trektocht door weiden en bossen met één doel: over een hek klauteren in Kleine Brogel

zondag 4 april 2010 03:29
Spread the love

Het was een overhaaste start toen na het wachten op een parking bussen toekwamen en actiegroepen enthousiast aan een kilometers lange trektocht langs bossen en weiden begonnen. Door modder, onder of over draden, worstelend met regenvlagen vonden groepen elkaar om zich daarna  weer op te delen en verder te vertakken. Zo geraken ze uiteindelijk ongehinderd tot aan de omheining van de militaire basis in Kleine Brogel. De meesten geraken over de draad en krijgen liggend op hun buik op de grond spanbandjes rond de handen op de rug.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!