De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Symbolische actie aan het Centraal Station : Doe mee!
Sociale bewegingen, Repressie, Colombia, Filippijnen, Activisten, Stop the Killings, Syndicalisten, Zuiden, Intal Globalize Solidarity -

Symbolische actie aan het Centraal Station : Doe mee!

dinsdag 7 december 2010 13:58
Spread the love

101 ACTIVISTEN GEZOCHT!!!

START: 11/12/2010 – 15:00

 

101 syndicalisten werden het afgelopen jaar om het leven gebracht. Nooit eerder waren het er zoveel. Stop the Killings wil aandacht vragen voor de nog steeds toenemende repressie tegen de sociale bewegingen in landen als Colombia, Guatemala en de Filippijnen. We gaan op zoek naar 101 personen die symbolisch tegen de grond gaan. Nog niet ingeschreven? Doe dat dan nu nog op info@stopthekillings.be!

De solidariteitsdag op zaterdag 11 december zal beginnen met actie, om 15u aan het Centraal Station. Stop the Killings gaat op zoek naar syndicalisten, activisten en sympathisanten die tegen de grond willen gaan, als een aanklacht tegen het geweld.

101 syndicalisten werden het afgelopen jaar om het leven gebracht. Nooit eerder waren het er zoveel. Stop the Killings wil aandacht vragen voor de nog steeds toenemende repressie tegen de sociale bewegingen in landen als Colombia, Guatemala en de Filippijnen. Daartoe gaat het op zoek naar minstens 101 mensen die gedurende een minuut voor dood willen liggen voor het Centraal Station in Brussel. Iedere deelnemer vertegenwoordigd een vermoorde collega in het Zuiden.

Schrijf je nu in voor de actie via info@stopthekillings.be of 02/5578641 en ontvang de naam van de collega die jij zal vertegenwoordigen. We verwachten je om 14u45 aan de hoofdingang van het Centraal Station , opdat we tijdig kunnen beginnen.

Bron : by Mario Franssen /  Intal Globalize Solidarity

Luc Schrijvers is lid van Intal.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!