De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Giesbaergske Koleuren Gazette per fiets aan huis bezorgd
Cultuur, Fiets activisme, Interculturaliteit, Burgerparticipatie, Intercultureel samenleven, Intercultureel, Geraardsbergen, Fietsen, Onafhankelijk, Bevolking, ecologie, Een filosofie van de fiets, Giesbaergske Koleuren Gazette -

Giesbaergske Koleuren Gazette per fiets aan huis bezorgd

dinsdag 14 januari 2014 14:29
Spread the love

Omdat (nog) niet iedereen over snel internet kan beschikken, besloot de redactie van de Giesbaergske Koleuren Gazette om het negende nummer van de Gazette ook in een papieren versie aan haar lezers aan te bieden.

Giesbaergske Koleuren Gazette wordt ecologisch gedrukt, CO2-neutraal en op FSC-papier.
De Gazette is gedrukt op formaat A4, telt 32 blz in full color recto/verso, en is gevouwen en geniet.

Bewoners van Geraardsbergen-Lierde die de Gazette van papier via de website bestellen, krijgen de Gazette per fiets aan huis geleverd: een initiatief i.s.m. Fietsersbond Geraardsbergen-Lierde.

Alle info over bestelling op http://www.giesbaergskekoleurengazette.be/papierenkrant_overschrijving.html

Met uw bijdrage ondersteunt u de werking van deze onafhankelijke en interculturele publicatie en verdere socio-culturele activiteiten die het team van de Giesbaergske Koleuren Gazette in dit derde werkjaar organiseert, zoals:
* ‘Lezen in de Lente’: Marokkaanse cineaste draagt voor, op zondag 6 april 2014, in Muziekcafé ‘t Bruggenhuis (Overboelare); een initiatief van ‘t Uilekot (Herzele).
Koleurenfeest II, op zaterdag 6 september 2014; lokatie: in en rond Het Ideeënhuis, Vredestraat 20, Geraardsbergen.

Alle info op http://www.giesbaergskekoleurengazette.be (WiSch)

take down
the paywall
steun ons nu!