De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Fifty Ways to Leave Your Car

Fifty Ways to Leave Your Car

maandag 5 juli 2021 17:29
Spread the love

Als je zoals ik met verschillende maatschappelijke items intens bezig bent is het leuk dat je vanuit een bepaalde hoek soms een push krijgt om je een tijdlang te focussen op een daarvan. Recent ontving ik een uitnodiging van een Nederlands mediabedrijf om een podcast op te nemen over duurzame mobiliteit. Men heeft met name de boeken ‘Leven zonder auto’ (2014) en ‘FIfty Ways to Leave your Car. Duurzame alternatieven voor de auto’ (2017) ontdekt die ik de afgelopen schreef. De opname is over enkele weken in Amsterdam.
Tegen dan wil ik opnieuw een ontwerptekst schrijven voor een lezing met een geactualiseerde boodschap vanuit de populatie die zonder auto leeft. Nu de coronapandemie enigszins onder controle is wil ik er terug zoals voorheen ergens in Vlaanderen een tweetal lezingen per maand over geven. Als je organisatie zin heeft in een info-avond over dit onderwerp geef een seintje! Van het tweede boek (320 blz. – 12,5 euro) heb ik overigens nog een enkele exemplaren. Interesse?
De Nederlanders ontdekten mij via mijn cover ‘FIfty Ways to Leave your Car’ dat ik recent postte op Youtube

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!