De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Belgische politici medeplichtig aan oorlogsmisdaden,misdaden tegen mensheid,genocide

dinsdag 24 november 2020 19:03
Spread the love
In hun buitenlandse politiek heeft België als lid van NAVO zich medeplichtig gemaakt aan oorlogsmisdaden, misdaden tegen de mensheid,genocides.Alle kamerleden (behalve 2 van PVDA) hebben gestemd voor illegale agressieoorlogen en hebben ze medeplichtig gemaakt aan oorlogsmisdaden, misdaden tegen de mensheid en genocides.
                     Illegale agressieoorlog en staatsgreep in Libië  
In verband met de illegale agressieoorlog en illegale staatsgreep in Libië heeft eerste-minister Leterme en alle kamerleden een resolutie van de veiligheidsraad van de V.N geschonden, de V.S en NAVO  hadden alleen toestemming om een “no-fly zone’ in te stellen  om de bevolking van Benghazi te beschermen” wat op 2 dagen gerealiseerd  was.
Ik ben van mening dat een misbruik en niet respecteren van een resolutie van V.N. een ernstig schending is van het internationale recht.
NAVO heeft toen regeringsgebouwen, familiehuizen van ambtenaren, mediahuis (schending van vrije meningsuiting),het ‘witte huis en pentagon’ van libië…gebombardeerd en duizenden burgers vermoord. Ook een illegale staatsgreep gepleegd wat  ernstige oorlogsmisdaden zijn en schending van het internationaal recht is.
Sindsdien is Libië opgedeeld in drie stukken en er wordt nog steeds gevochten, er worden nog steeds burgers vermoord.
De illegale agressie oorlog door terreurgroep NAVO was niet gevoerd om burgers te beschermen maar wel om een staatsgreep te plegen ten dienst van misdadige imperialistische belangen.
Nog steeds niet vervolgd door de Belgisch gerecht en/of Internationaal gerechtshof van Den Haag.
België/Europese Unie geven onderdak aan de grootste en wreedste terreur groep NAVO .( Navo-landen  die 13% van  de wereldbevolking omvatten zijn verantwoordelijk voor meer dan 80% van alle militaire uitgave in de wereld)
                               
                       Illegale agressieoorlogen tegen Afghanistan en Irak
Afghanistan en Irak hadden niets mee te maken met de aanslagen van 9/11 en dus zijn de agressie oorlogen illegalen en  heeft België en NAVO zich schuldig gemaakt aan oorlogsmisdaden, misdaden tegen de mensheid, genocides.
-Er was wel een resolutie van V.N. voor een agressie oorlog tegen Taliban in Afghanistan maar de resolutie is genomen  zonder bewijzen en gebaseerd op grove leugens van de V.S. regering.
-Daarbij hadden de westerse agressors (U.S. en NAVO landen) geen resolutie van de veiligheidsraad van de V.N. om een agressie oorlog tegen  Irak te voeren o.a. omdat Frankrijk niet akkoord was met de agressie oorlog tegen Irak.
Daarbij heeft Colin Powell in veiligheidsraad van V.N. gelogen over de massavernietigingswapens van Irak. Een ernstig misdrijf gepleegd. Ook omdat, sinds eind 1990, was Irak onder een voortdurende bombardementen van massavernietigingswapens. Ook wegens de commerciële boycot zijn er half miljoen babies gestorven!  Bush jr ‘shock and awe” is wel ‘Blitz krieg’! V.S. en NAVO hebben een genocide van 5 miljoen Irakezen gepleegd!
Het was/is een illegale agressie oorlog .
Weer een ernstige schending van het internationaal recht en daarom is ieder bombardement een terroristische aanslag, oorlogsmisdaden, misdaden tegen de mensheid, genocide.
De geschiedenis van wrede werelddictatuur V.S. is vol van leugens en valse vlag aanslagen! Niet bestaande dreigingen verzinnen om eigen agressie te rechtvaardigen! 
V.S. hebben nog steeds 10 Anschluss!
https://www.dewereldmorgen.be/community/verenigde-staten-hebben-de-rechten-en-vrijheden-van-vrouwen-in-afghanistan/
https://www.theguardian.com/world/2010/oct/22/iraq-war-logs-military-leaks
                                                                                                                                                           NAVO/Amerikaanse troepen verkrachten minderjarige meisjes in Irak
Zie  film van Brian De Palma “Redacted” (truth is de first casuality of war”
-Zie ook film van Jamie Doran”the convoy of death” U.S. troops behind Afghan massacre
Toch nog  steeds niet vervolgd door de Federaal Procureur of het Internationaal gerechtshof van Den haag.
—   Ook in film “Zero Dark Thirty” van Katrijn Bigelow kan men zien dat moslims worden gemarteld en vermoord met goedkeuring van Belgische politici en federaal procureur.
-Film ‘American sniper’ van Clint Eastwood
-film “The good Sheperd” van Roberto De Niro

zie film over seksueel misbruik van vrouwen van Oost-Europa in Bosnië door NAVO medewerkers met steun en goedkeuring van de V.S. en V.N troepen!
Film ‘The whistleblower’ van Larysa Kondracki.
                                           https://www.theguardian.com/world/2010/jan/12/iraq-war-illegal-dutch-tribunal
https://www.theguardian.com/world/2010/jan/12/iraq-invasion-violated-interational-law-dutch-inquiry-finds                                          https://www.theguardian.com/world/2004/sep/16/iraq.iraq
                                                                                                                                                                Planeet onder wrede dictatuur van Europese Kolonialisten
   Wat bewijst dat het Europees volk en Europese veroveraars in andere continenten (V.S.) nog steeds de grote dictators zijn, als meesters van  slaven en meesters van de planeet staan ze boven de wet. Wat bewijst dat Belgische gerecht en Internationaal gerechtshof  (Den Haag) partijdig zijn en ten dienst staan van hun bazen, grootste onderdrukkers en misdadigers in hun buitenlandse politiek.
Wegens hun duivelse militaire macht zijn ze de ware superieure mens.   
https://www.dewereldmorgen.be/artikel/2022/12/05/niet-de-belgen-maar-de-bedrijven-die-congo-plunderden-moeten-zich-verontschuldigen-en-herstelbetalen/
                         België/Europees Unie steunen, bewapenen, financieren  “terroristen” 

V.S. hebben Al-queda,I.S. machtig gemaakt:

Verenigde Koninkrijk  gebruikte al de moslim’s strijders in de kolonies (o.a Egypte..) om te vechten tegen seculier, nationalisten die streefden naar onafhankelijkheid.

zie boek van Mark Curtis “Web of Deceit:Britain’s real foreign policy” .

Er waren de V.S. die al-qaeda (the Base =data base),adresboek van CIA, machtig gemaakt hebben, gefinancierd, opgeleid en bewapend hebben om te gebruiken in hun vuile oorlogen voor imperialistische winst zoals in moslim staten van USSR o.a. Tsjetsjenië, in Xinjiang, moslim provincie van China en ook in Bosnië en Kosovo om de socialistische regering van Joegoslavië te vernietigen.

-Vanaf 1978 heeft de V.S. de moslims strijders gefinancierd, bewapent, opgeleid tegen de seculier, pro-socialist Afghaanse regering met respect voor rechten en vrijheden van vrouwen.!!!!!!,

zie film “Charlie Wilson’s war ” van Mike Nichols

NAVO leger was in Kosovo en Bosnië om de moslimstrijders te steunen (die nu ‘terroristen’ worden genoemd)! Daarbij heeft de V.S. een grote stuk van Kosovo geannexeerd en bezet !

https://nl.wikipedia.org/wiki/Camp_Bondsteel

Ondanks de no-fly zone over Joegoslavië kwamen regelmatig s’ nachts Iraanse vliegtuigen met islamitische strijders voor de jihad in Bosnië en Kosovo.

 zie : Cees Wiebes “Intelligence en de oorlog in Bosnië 1992-1995:de rol van inlichtingen en veiligheidsdiensten”

 

Daarbij  was NAVO  ook de luchtmacht van Al-qaeda/ISIS in de illegale agressieoorlog en staatsgreep tegen  Libië.
Daarbij Sadam Hussein en Muammar Qaddafi vochten wel tegen de islamitisch bewapende groeperingen dat Kolonialistisch  Europa en imperialistische V.S. ‘terroristen’ noemen. Daardoor zijn deze ‘bewapende groeperingen’ groot en machtig geworden door de vernietiging van centraal regering in Irak en Libië.
https://www.arte.tv/fr/videos/099757-000-A/libye-l-heritage-de-kadhafi/
 
Waarom heeft de federaal procureur niet vervolgd de  eerste-minister Leterme,minister van oorlog Pieter De Crem en de andere ministers en alle kamerleden die een resolutie van de veiligheidsraad hebben misbruikt en dus een ernstige overtreding van het internationale recht begaan hebben ?
Elk bombardement in illegale agressieoorlogen is een oorlogsmisdaad en dus heeft België/NAVO duizenden  oorlogsmisdaden gepleegd (grote terroristische aanslagen gepleegd) in Afghanistan, Irak,Libië…met een paar miljoen doden.
Parket woordvoerder Eric Van Der Sijpt steunt oorlogsmisdaden (terroristische aanslagen) als de slachtoffers  echte minderwaardige  mensen zijn en als de daders ware superieur mensen zijn (België,West-europa,V.S.,NAVO & partners)
“Zelfs als burgerslachtoffers vielen, wil dat nog niet zeggen dat er een strafbare fout is begaan” Het laatste Nieuws 1,2 april 2017.
-België medeplichtig aan moord op eerste democratische premier Burundi – DeWereldMorgen.beDeWereldMorgen.be
                                                                                                                                    ‘Terroristen’ de echte inferieur mensen
Ik ben van mening dat Euro-Amerikaans kolonialisme en de huidige imperialisme van NAVO gebaseerd is op een  ideologie van de ware superieure volk die de echte minderwaardige landen en mensen kunnen bestempelen van terrorisme en straffeloos kunnen aanvallen, uitmoorden ,oorlogsmisdaden, misdaden tegen de mensheid, genocides plegen….
Elk bombardement van terreurorganisatie NAVO is een wrede terroristische aanslag en toch hebben ze ontelbare bombardementen minstens sinds januari 1991 gevoerd tegen moslims en genocide gepleegd van minstens 5 miljoen moslims… hoe komt dat de westerse mens daarover onwetend  blijft?
België/EU geven onderdak aan de grootste en wreedste terroristische organisatie NAVO.
https://www.dewereldmorgen.be/community/bevrijding-van-koloniaal-europa/
                                                                                                                  Minister Didier Reynders Haatprediker 

Toch nog steeds niet vervolgd door de federaal Procureur,in de krant De Standaard van dinsdag 26 juni 2012 heeft de Minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders verklaard dat België en  internationale gemeenschap  moeten een agressie oorlog  tegen Syrië voeren om een staatsgreep te plegen zelfs zonder een resolutie van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties. Ik vind deze bedreigingen een duidelijke aanzet tot haat en geweld tegenover mensen van een ander land en geloof.

Dit kan ook gezien worden als propaganda voor een agressie oorlog wat een ernstige schending is van art.20 van het Internationaal Verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten Art.20.1. “Alle oorlogspropaganda is bij de wet verboden.”

Daarbij kan de Minister ook gezien worden als een leidinggevende figuur achter de islamieten die naar Syrië trokken om tegen de regering te vechten. Deze hebben volgzaam antwoord gegeven aan de oproep van de minister.

De Minister is nog steeds niet in de gevangenis en loopt zelfs geen vervolging op door het openbaar ministerie.

De beslissing van de rechtbank dat je niet ongestraft blijft als je aanspoort om terreur te plegen is duidelijk alleen geldig voor de moslims, en dus discriminerend.

Zolang de Minister van Buitenlandse Zaken niet in de gevangenis is, vind ik dat alle islamieten die omwille van hun ideeën en meningen in de gevangenis zitten politieke gevangenen zijn.

zie boeken van Michael Haas:
-‘George W Bush,War Criminal? the Bush administration’s liability for 269 war crimes.’
–  ‘International war crimes’
https://www.dewereldmorgen.be/community/belgische-politici-medeplichtig-aan-palestijnse-tragedie/

V.S. bedreigen België en Nederland

De V.S. die de ICC (international Criminal Court) zelfs niet herkend hebben, hebben de bondgenoten opgedrongen dat de zetel van het ICC in een NAVO-land zou komen. Ze hebben ook Nederland bedreigd met een aanval “all necessary means” indien een Amerikaan zich ooit zou moeten verantwoorden voor het ICC in Den Haag (Hague Invasion Act).
Ze hebben ook België bedreigd in 2003 wegens de “universele juridische wet” toen de klachten begonnen binnen te stromen tegen Bush Sr, Colin Powell ( Irak agressie Golfoorlog januari 1991) en generaal Tommy Franks (Irak agressieoorlog in 2003).

De V.S. hebben ermee gedreigd de hoofdzetel van de NAVO uit Brussel weg te halen en een diplomatieke boycot tegen België in te stellen. Het Belgische Parlement heeft in een buitengewone zitting de wet geschrapt.

België  doet aan ‘real politiek’ om iets te blijven betekenen en invloed te hebben in de wereld, d.w.z. kunnen meedoen aan de misdadige  roofzuchtige agressieoorlogen van de meesters van de wereld( het ware superieur volk) en een stuk van de prooi mogen verorberen.

België heeft zijn economische belangen boven internationaal recht geplaatst!

Moslims vals beschuldigt van aanslagen van 9/11
-Zeer snel, zonder onderzoek, heeft de FBI een lijst met 19 namen en foto’s vrijgegeven van de zogenaamde daders  maar er waren veel fouten, verschillende personen  waren nog in leven en sommige namen klopte niet met de foto. Waarschijnlijk een nep lijst  om de eigen burgers, leden van NAVO en de rest van de wereld te bedriegen. 
“Er waren geen gewaarmerkte passagierslijsten, Geen gewaarmerkte beveiligingsvideo’s van de luchthavens, Geen formele identificatie van de lichamen of lichaamsresten….”(1)
België/Europese Unie hebben ook de resolutie 1368 (2001) van de Veiligheidsraad van de V.N ook niet gerespecteerd.(2)
In deze resolutie roept de Veiligheidsraad alle landen op om te zoeken naar de ware daders van de terroristische aanslagen van 9/11 en hen te vervolgen.                                                                         België/Europese Unie hebben hun plicht niet gedaan, ze hebben geen onafhankelijk onderzoek ingesteld en ook niet opgeroepen tot een internationaal onafhankelijk onderzoek maar ze hebben gewoon de ongeloofwaardige visie van oorlogsmisdadigers, de Bush administratie overgenomen.
De versie van Bush/Cheney is zeer ongeloofwaardig want schendt de natuur wetten o.a. dat gebouwen  zo maar kunnen neerstorten met de snelheid van zwaarte kracht(3)
Daardoor vind ik dat België/Europese Unie zich schuldig gemaakt hebben aan medeplichtigheid aan terrorisme door de ware daders van de terroristische aanlagen van 9/11 te verbergen en te beschermen.
Er zijn duizenden aspecten van de versie van regering Bush die niet kloppen en toch heeft de Belgische regering, federaal procureur, OCAD geen onderzoek gedaan, de ware daders beschermd en dus hebben ze zich medeplichtig gemaakt aan terreur aanslagen.
https://en.wikipedia.org/wiki/Afghan_Massacre:_The_Convoy_of_Death
U.S. troops behind Afghan massacre: See film of Jamie Doran ‘The convoy of death’
https://www.dewereldmorgen.be/artikel/2011/10/20/dood-van-khaddafi-tien-mythes-over-de-oorlog-tegen-libie/
https://www.dewereldmorgen.be/community/bevrijding-van-koloniaal-europa/

Deze 9/11 video van 57 seconden mocht nooit meer uitgezonden worden.

zie film “Snowden” van Oliver Stone

1.Elias Davidsson”Amerika verraden. 9/11:doel,bedrog en doofpot”blz.49

2.”Zij roept tevens alle staten op om dringend te gaan samenwerken om de betrokkenen tot rechtvaardigheid te brengen. Als betrokkenen vermeldt zij diegenen die de aanslagen hebben gepleegd maar eveneens diegene die ze hebben georganiseerd en gefinancierd. Ook diegenen die voornoemde personen onderdak zouden verlenen, ze zouden helpen of steunen, riskeren aansprakelijk te worden gesteld.”

3.https://www.dewereldmorgen.be/community/belgie-europese-unie-verbergen-en-beschermen-daders-van-terroristische-aanslagen-9-11/

-https://boutique.arte.tv/detail/decolonisations                                                                                            Politieke gevangenen in België – DeWereldMorgen.beDeWereldMorgen.be                                                – DeWereldMorgen.beDeWereldMorgen.be                                                België: Een handelaar in de dood – DeWereldMorgen.beDeWereldMorgen.be                                                                                                                                                                                  https://www.dewereldmorgen.be/community/moslims-vals-beschuldigd-van-de-terroristische-aanslagen-9-11-v-s/

https://www.aljazeera.com/program/al-jazeera-world/2020/12/16/the-other-face-of-europe?fbclid=IwAR1tijIrHlQBXsqYeYqv1Bf8-A8orwqMje2Qbo7W1PUqFhL2RE3eBw8FXAw

https://nl.wikipedia.org/wiki/Resolutie_1973_Veiligheidsraad_Verenigde_Naties

https://www.dewereldmorgen.be/artikel/2011/10/20/dood-van-khaddafi-tien-mythes-over-de-oorlog-tegen-libie/

https://www.vrede.be/nieuws/resolutie-1973-en-de-interventie-libie-enkele-opmerkingen-van-prof-hans-kochler

Lucas Catherine over Koloniaal België–De komst van de roofmoordenaars

https://www.dewereldmorgen.be/community/europees-kolonialisme-is-planetaire-lebensraumblitzkrieganschluss/                https://www.dewereldmorgen.be/community/lebensraum-blitzkrieg-anschluss-genocides-is-beschaving-als-de-daders-de-ware-ubermenschen-zijn/                                                                                https://www.dewereldmorgen.be/community/politieke-gevangenen-in-belgie/

9/11, Osamagate and The “Blowback”. America’s “Just War” against Afghanistan

 

David Ray Griffin “11 september. Een onderzoek naar de feiten.”

-“9/11, Ten years later”

-“Bush and Cheney.How they ruined America and the world”

Year Zero: The Silent Death of Cambodia (johnpilger.com)

-film “missing” van Costa-Gravas over de steun van V.S. aan de illegale staatsgreep en moord op de presidente  Salvador Allende 1973.

-Peter Franssen “11 september. waarom de kapers vrij spel kregen”      ook over  samenwerking van V.S. en C.I.A met Osama Bin laden en de financiering, bewapening, militaire opleiding van moslims strijders!                                                                                                            Coen Vermeeren “9/11 Complex.Nieuw onderzoek brengt ongemakkelijke waarheden aan het licht”

-Willem Middelkoop & Tim Dollee”Patronen van bedrog.Nietrs is wat lijkt”

-Elias Davidsson”Amerika verraden. 9/11:doel,bedrog en doofpot”

Daniele Ganser” les armées secretes de L’Otan’

-Ludo De witte”Moord in Burundi:België en liquidatie van premier Louis Rwagasore”

Carl Boggs”The crimes of Empire.Rogue superpower and world domination”

David Model” Lying for empire .How to commit war crimes with a straight face”

William Blum”Schurkenstaten,De buitenlandsepolitiek van de enige supermacht ter wereld”

-Democratie als dodelijk export product”

-‘Killing hope”

-Gideon Maxwel Polya “US imposed post-9/11 muslim holocaust&Muslim genocide”

Michael Parenti “Democratie voor de elite”

Jeremy Scahill “Blackwater,the Rise of the world’s most powerful mercenary Army”

Anneke Lucas “Quest for Love. memoir of a child sex slave”

-Genocide wet:

Wet van 16 juni 1993 betreffende de bestraffing van ernstige schendingen van het internationaal humanitair recht (beter gekend als de genocidewet), zoals gewijzigd door de Wet van 10 februari 1999 en in het internationaal gewoonterecht.

‘Volgens deze rechtsbronnen zijn gedwongen verdwijningen en moorden misdaden tegen de mensheid, voor zover deze kaderen in een politiek van systematische repressie tegen een burgerbevolking. De Belgische rechter is volgens deze wet bevoegd om deze misdrijven te onderzoeken en te beoordelen.’

 

Actualisering 20 Maart 2022:
Mail naar Minister van Defensie mevrouw Ludivine Dedonder:
Geachte Minister,
Ik informeer u dat de landen van NAVO nog steeds 30 kolonies/Anschluss hebben.!
 En ook dat de baas van NAVO , de V.S. sinds 2001 beheren een nazi-achtig concentratiekamp  in Anschluss Bahia de Guantanamo,bezet Cuba sinds 1903! landen van inheemse bevolking met geweld stelen (Hawaii, Nouvelle caledonia, Tahiti, Porto Rico,malvinas…) stelen en volkeren deporteren( eiland van Diego garcia..).
-U.S. is guilty of enslavement and human trafficking since long. With abuse of power and abuse of trust U.S. occupy (Anschluss) since 1903 Bahia de guantanamo,Cuba with a Nazi-like concentration camp where since about 20 years ! U.S deported muslim fighters from Afghanistan to Anschluss Guantanamo ,that they see as real Untermenschen, with a bag on their head,in shackles like cattle!. they live in cages as animals in zoo, are cruelly tortured,waterboarding,very painful postures,breaking/cutting/breakings fingers also without human rights,

NO TRIAL, NO SENTECE , cruel dictatorship.!

U.S. deported muslim fighters to Anschluss Guantanamo to not have to apply laws of rule of law in U.S. !!!
 A big rogue state protected by ICC!  U.S. government is complicit in war crimes ,crimes against humanity. ! Here i ask a investigation and  ask to apply human rights and liberate the slaves and the real Untermenschen!

It’s a shame for Belgium and other European countries , ICC to tolerate since 2001 slaves, real Untermenschen in Anschluss Guantanamo!                                                                                                                                                       it’s a shame that the United Nations are located in a country that still have 10 Anschluss and torture people that they see as really untermenschen! Also inform that 9/11 was a false flag attack because the version of war criminal Bush violates laws of nature. three buildings that fall perfectly at speed of gravity! see books of David Ray Griffin and Coen Vermeeren.

 
–  Agressieoorlogen tegen Irak sinds 1991, V.S. hadden een paar reden waarover men kan discussiëren maar de   bombardementen over een terugtrekkende  kolonne van honderden tanks was wel een massamoorden en een ernstige oorlogsmisdaad. Nog steeds niet vervolgd omdat de ICC is partijdig en staat ten dienste van de wrede westerse wereldoverheersers(NAVO);  
-De agressieoorlog sinds 2003 is illegaal want was/is GEEN  resolutie van veiligheidsraad van V.N., wat een ernstige oorlogsmisdaden,misdaden tegen de mensheid genocide…Maar  de ware superieure volk (europese en veroveraars in andere continenten (V.S)   vinden geen misdaden omdat de slachtoffers echte minderwaardige mensen zijn!
-Nog steeds niet vervolgd door de ICC  omdat is partijdig en staat ten dienste van de wrede westerse wereldoverheersers(NAVO);                                                                                                                                                      -Agressieoorlog tegen Libië: België en NAVO landen hebben een beperkte resolutie van de veiligheidsraad van de V.N. misbruikt !, No-Fly zone over Benghazi , wat gerealiseerd  was op 2 dagen  om een illegale totale  agressieoorlog te voeren om een illegale staatsgreep te plegen. Bombardementen op privé woningen van families van regeringen leden! ,media huizen, op ‘pentagon’ en ‘witte huis’ van Lybië (woning van Khadaffi en familie…) ook vernomen dat de laatste dagen angstaanjagend ‘grote lawaai bommen” over  bewoners van Tripoli waren. Daarbij was de NAVO de luchtmacht van de islamitische strijders dan ze nu ‘terroristen’ noemen.(meer info onder) 
-De politici van NAVO landen  die meegedaan hebben en de bombardementen van Tripoli en staatsgreep gepleegd hebben,hebben zich medeplichtig gemaakt aan oorlogsmisdaden en misdaden tegen de mensheid. Ze zijn nog niet vervolgd omdat ICC  partijdig is  en ten dienste staat van de westerse wrede werelddictatuur.  
– sindsdien is Libië gedeelde in drie delen die tegen mekaar vechten, het westerse deel (Tripoli) wordt nog steeds bestuurd door een pro-khadaffi regering.  NAVO heeft Libië vernietigd.
 
-De Russen en Chinese hebben zich onthouden bij de resolutie ‘No-Fly zone Benghazi’  en daardoor waren ze zeer ontstemd, voelen zich zeer bedrogen en daardoor sindsdien stellen ze zich kordaat tegen de militaire roofzuchtige belangen van NAVO landen!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           – –V.S. hebben Al-qaeda en ISIS groot en sterk gemaakt!     

      De V.S. hebben in Afghanistan een seculier pro-socialistische  regering met  respect voor de rechten en vrijheden van vrouwen, arbeiders, boeren vernietigd!!!!

USSR hebben gevochten voor de rechten en vrijheden van vrouwen in Afghanistan en hebben 17000 militaire verloren.! (zie onder)
De Afghaanse pro-socialistische regering die in 1978 aan de macht gekomen is had respect voor de rechten van vrouwen, arbeiders en zelfs een landverdeling gedaan om een stuk grond aan armen boeren te geven om op een menswaardige manier hun familie te onderhouden!
V.S. hebben de moslimstrijders gefinancierd, bewapend, getraind ook met luchtafweer raketten ,Stinger die veel helikopters en vliegtuigen konden neerhallen!! normaal dat de Sovjets/ Rusland nog steeds ontstemd zijn.!

   V.S. hebben Al-queda,I.S. machtig gemaakt:

V.K. gebruikte al de moslim’s strijders in de kolonies (o.a Egypte..) om te vechten tegen seculier, nationalisten die streefden naar onafhankelijkheid!zie boek van Mark Curtis “Web of Deceit:Britain’s real foreign policy” .

Er waren de V.S. die al-qaeda (the Base =data base),adresboek van CIA, machtig gemaakt hebben, gefinancierd, opgeleid en bewapend hebben om te gebruiken in hun vuile oorlogen voor imperialistische winst zoals in moslim staten van USSR o.a. Tsjetsjenië, in Xinjiang, moslim provincie van China en ook in Bosnië en Kosovo om de socialistische regering van Joegoslavië te vernietigen.!

NAVO leger was in kosovo en Bosnië om de moslimstrijders te steunen (die nu ‘terroristen’ worden genoemd)! Daarbij heeft de V.S. een grote stuk van Kosovo geannexeerd en bezet !(camp bondteel)

Ondanks de no-fly zone over Joegoslavië kwamen regelmatig s’nachts vliegtuigen met islamitische strijders voor de jihad in Bosnië en Kosovo.!                                                                                      Sadam Hussein  en Khadaffi waren seculier en vochten tegen islamitische strijders! Door de NAVO agressieoorlogen hebben ze de centrale regeringen vernietigd en daardoor is I.S.. machtig geworden.                                                                                                              De agressieoorlogen van NAVO worden gevoerd om de wapens  multinationals grote winsten ge geven.                                                                                                                    met vriendelijke groet, janu

 

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!