De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

België medeplichtig aan de zelfmoord van Natasja Demedts

Natasja Demedts(35j) heeft zich verhangen in haar cel in de gevangenis van Brugge. Volgens de Krant "Het Laatste Nieuws" had ze 6 jaar cel gekregen wegens druggebruik en -handel. Ik vind gevangenisstraffen voor druggebruik barbaars en misdadig, middeleeuwse toestanden zoals de heksenjacht door de kerk.

maandag 28 april 2014 17:54
Spread the love

 

Alcohol doodt ongeveer 100 keer meer mensen dan “drugs”, alcohol vernietigt de gezondheid, brengt schade aan gezin en familie, aan het sociale- en arbeidsleven en het veroorzaakt ook veelvuldige doden en gewonden op de baan en toch is het legaal. Niet alleen is het legaal maar de overheid zet zelfs aan tot alcoholgebruik door activiteiten te organiseren zoals een bier-week.

Ik vind dit zeer huichelachtig van de overheid.

Zeker ook van een land dat de grootste producent en verkoper van kleine wapens is.

Wapenhandel is een praktijk van criminelen en andere maffiaorganisaties. Ik vind het een schande voor België dat het meedoet aan deze misdadige handel die vernietiging, verminkingen en dood brengt.

Ik vind dat België onmiddellijk moet stoppen met deze misdadige handel en de fabrieken van F.N. moet transformeren waarbij de “wapens worden omgevormd tot ploegscharen” voor de vrede en voor het leven.

Ik vind dat zolang er geen consequent beleid is, namelijk een verbod op wapenhandel door de staat en een verbod op alcohol, de vrijheidsberoving van drugsgebruikers oneerlijk is.

http://community.dewereldmorgen.be/blogs/janu/2012/04/10/belgie-een-handelaar-in-de-dood

Gary Webb:Dark aliance:The CIA,the contras and the cocaine explosion”.

Shaun Attwood “American Made.Who killed Barry Seal ?

Pablo Escobar or George HW Bush”

Film van Doug Liman “American Made” /”Barry Seal:American traffic” 2017 (Invoer van Drugs door CIA vanuit zuid- en centraal Amerika naar de V.S., de vliegtuigpilot Barry Seal wordt later vermoord), volgens tv programma ‘Actiekomedie’.

Film van Jeremy Renner ‘Kill the messenger’2014  (over journalist die een onderzoek doet over deze invoer van drugs door CIA,  wordt later vermoord);

Film van Roger Spottiswoode (1990) “Air America” drugs invoer door CIA vanuit Laos.

Terry Reed “Compromised:Clinton,Bush and the CIA”

Alexander Cockburn “Whiteout:The CIA,drugs and the press”

Michael Levine”The big white lie:The CIA and the cocaine/crack epidemic”

Nick schou”Kill the messenger.How the CIA’s crack-cocaine controversy destroyed journalist Gary Webb”

Alfred McCoy “The politics of heroin”

Peter Dale Scott “Cocaine politics”

Celerino Castillo “Powderburns”

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!