Fotoverslag, Nieuws, Milieu, Samenleving, Politiek, België, Lokaal, Brussel -

‘Claim the climate’ in beeld

Zondag 2 december 2018 bracht een massa mensen op de been voor een klimaatmars door Brussel. Ik was één van die 75.000. Samen met enkele vrienden stapten we mee en maakte ik ondertussen deze fotoreportage.

maandag 3 december 2018 05:41
Spread the love

 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!