Foto: Helenka Spanjer
Video, Nieuws, Samenleving, Politiek, België, Lokaal, Brussel -

Protest door Brussel tegen arrestaties van sans papiers bij Maximiliaanpark

"Ik ben Mehmed, wat is het verschil tussen jou en mij?" Dat vraagt een sans papiers op de trappen van het stadhuis in Schaarbeek, in Brussel. Een honderdtal demonstranten voor hem op 't plein, begint te joelen en te klappen. Ze protesteren tegen de massa-arrestaties van sans papiers die de laatste tijd plaatsvinden bij Brussel-Noord en het Maximiliaanpark. Vervolgens stappen ze vanaf 't stadhuis in een stoet naar het Maximiliaanpark om hun boodschap zo luidruchtig mogelijk bij mensen onder de aandacht te brengen. DeWereldMorgen.be is erbij.

woensdag 20 september 2017 20:17
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!