Video -

Vier VS-experten geven hun analyse over de oorzaken van 2 jaar oorlog in Oekraïne in dit e-boek

Benjamin Abelow vroeg voormalig VS-ambassadeur in Moskou Jack Matlock, professor internationale betrekkingen John Mearsheimer, voormalig onderminister van Defensie Chas Freeman en voormalig kolonel bij de NAVO Douglas Macgregor naar hun analyse van de oorzaken van 2 jaar oorlog in Oekraïne. Hij verzamelde hun bemerkingen in een boekje van 60 pagina's dat wij hebben vertaald en nu aanbieden als e-boek. Wat zij te vertellen hebben, is niet direct wat je van vier Amerikaanse experten zou verwachten.

donderdag 22 februari 2024 11:18
Spread the love

 

(voor Nederlandstalige ondertitels, klik op icoon onderaan rechts, totaaltijd 1:08)

steunen

Steun voor een nieuwe website

We hebben uw hulp nodig voor een essentiële opfrissing van de website. Om die interactiever, sneller en gebruiksvriendelijker te maken hebben we 30.000 euro nodig. Elke bijdrage, groot of klein, helpt. Met uw donatie ondersteunt u onafhankelijke journalistiek die de verhalen blijft brengen die er echt toe doen. Laat uw hart spreken.

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!