Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Rooms-katholieke kerk, Kerk onder Stroom -

Slotfeest ‘Kerk onder Stroom’ in Antwerpen

ANTWERPEN - Op zondag 21 oktober vierde 'Kerk onder Stroom' het grote slotfeest van haar driejarig jubileum in Antwerpen.

dinsdag 23 oktober 2012 10:30
Spread the love

Op zondagmiddag hebben in kerken, straten en op pleinen diverse activiteiten plaatsgevonden, waarbij iedereen kon aansluiten. Publiekstrekkers waren de kathedraal, de Sint-Carolus-Borromeuskerk en vooral het Bisschopshuis aan de Schoenmarkt.

‘s Avonds werd de dag afgesloten met een grote slothappening: samenzang, een optreden van Scala en Kolacny Brothers en Tre Soprani met dans en een woord van bisschop Johan Bonny, initiatiefnemer van dit evenement. Zo’n duizend mensen verzamelden zich op het Theaterplein.

‘Kerk onder Stroom’ heeft de opdracht om mensen en gemeenschappen drijvende te houden en niet ten onder te laten gaan. Het draagt de belofte van leven, die ons is toegezegd, in zich. En iedereen mag dat weten.

Bekijk zo’n 270 beelden via: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157631831606469/show/

take down
the paywall
steun ons nu!