Lokaal, Antwerpen, Antwerpen Sport, Belgian Streetball Championship, 3x3 basketbal, Baskettornooi -

Basket 3X3 naar de Olympische Spelen in 2020?

Op zaterdag 28 juli 2012 vond op de Groenplaats in Antwerpen de finale plaats van 3X3 Masters basketbal. De beste teams uit de voorrondes moesten het tegen elkaar opnemen in dit officiële Belgisch Kampioenschap. Het evenement draait om meer dan enkel basketwedstrijden.

zaterdag 28 juli 2012 21:37
Spread the love

3X3 Masters wil de street culture promoten  en dit tornooi sluit aan bij de inspanningen die de internationale basketbalfederatie (FIBA) doet om 3X3 basketbal op de Olympische Spelen van 2020 te krijgen.  De wedstrijden bestaan uit vijf kwalificatietornooien (Antwerpen, Leuven, Gent, Hasselt, Oostende) waarbij de twee beste teams van elke leeftijdscategorie doorstoten naar de finale. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!