Lokaal, Antwerpen, Pink Friday, Sinksenfoor, Antwerp pride, Gay Dance-evenement Propaganda, Holibi-gemeenschap -

De Sinksenfoor kleurde roze !

Homodiscotheek Red & Blue organiseert van 15 tot 17 Juni het Gay Dance-evenement Propaganda. En dat begon met Carnivale op Pink Friday gisteren 15 juni op de Sinksenfoor. In 2010 vond voor de eerste keer Pink Friday plaats op de Antwerpse foor. Dit evenement, gericht op de holebi-gemeenschap, lokte van bij het begin duizenden bezoekers. De weergoden beslisten er gisteren anders over!

zaterdag 16 juni 2012 16:13
Spread the love

De derde editie van Pink Friday op vrijdag 15 juni 2012  werd nochtans spectaculairder met veel dj’s en nog meer roze decoratie . Alle bekende holebizaken hadden namelijk in het kader van Propaganda hun huis-dj’s afgevaardigd naar de kermis waar ze op verschillende attracties zorgde  voor de nodige muzikale omlijsting.  Enkele natte  sfeerbeelden.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!