Antwerpen Feest met Plein Public en Pinksterbal
Lokaal, Antwerpen -

Antwerpen Feest met Plein Public en Pinksterbal

Antwerpen toonde zich zondag van zijn mooiste kant. Met swingende optredens, een interactieve verenigingenmarkt, diverse hapjes en drankjes, een woordplein met gerenommeerde schrijvers en rijmkunstenaars, kinderanimatie....

maandag 28 mei 2012 14:01
Spread the love

Meezingen en dansen met Axl Peleman en de Antwerpse salsaband Buenas Notjes stond ook op het programma van Pleine Public.

Het stadsfestival sloot   maandag af met een Pinksterbal aan de Scheldekaaien. Elke dag worden er zo’n twintig nieuwe Antwerpenaren geboren. Met meer dan een half miljoen mensen samenleven op een beperkte ruimte is nooit evident, en hoe meer al die mensen van elkaar verschillen, hoe groter de uitdaging.

Een kijkje nemen hoe dat het Antwerpen van vandaag eruit ziet en hoe het Antwerrpen van de toekomst er zou kunnen uitzien was de bedoeling met deze 9-daagse stadsfestival. Bekijk meer foto’s van Pleine Public, Guinguette en de Pinksterbal bij Guinguette via:

http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157629932717110/show/

http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157629933615926/show/

take down
the paywall
steun ons nu!