Nieuws, Lokaal, Antwerpen, Open Wervendag Antwerpen, De werf van Red Star Line museum, Erfgoed Antwerpen, Musea Antwerpen, Antwerps Eilandje -

Open Wervendag bij Red Star Line Museum

ANTWERPEN - Tijdens de Open Wervendag op zondag 13 mei stelden het Antwerpse Red Star Line Museum en aannemer Strabag de bouwplaats open voor het publiek. Er kwamen 1.500 nieuwsgierigen op af. De museummedewerkers vertelden aan de bezoekers boeiende verhalen over de geschiedenis van de gebouwen. De opening van het museum is voorzien voor september 2013.

maandag 14 mei 2012 15:25
Spread the love

De pers werd te woord gestaan door schepen voor Stadsontwikkeling Ludo Van Campenhout (N-VA) die toelichting gaf over de werken in en rond de wijk het Eilandje, terwijl schepen Phillip Heylen (CD&V), verantwoordelijk voor Cultuur en Toerisme, tijdens de rondleiding de menselijke kant van de migranten verwoorde. 

Open Wervendag is een initiatief van de Confederatie Bouw om het imago van de bouwsector te promoten bij het grote publiek. Aannemer STRABAG Belgium realiseert momenteel fase 2 van dit project, een mix van restauratie en nieuwbouw. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!