Samenleving, Lokaal, Jespo, Antwerpen, Gek op sporten, Sport voor jongeren, Sportbeoefening -

‘Jespo On Tour’ op Antwerpse Groenplaats

ANTWERPEN - Met 'Jespo On Tour' brengt Jespo sport naar de jongeren. Het is haar bedoeling om jongeren in en rond Antwerpen de kans te geven om kennis te maken met verschillende sporten. Met de slogan 'Gek op sporten!' wil ze aantonen dat sport niet alleen draait om prestaties, maar ook en vooral om plezier.

maandag 16 april 2012 11:30
Spread the love

Jespo vzw is een vereniging die voor de Antwerpse jeugd een naschools, kindgericht en netoverschrijdend omnisportactiviteitenaanbod op initiatie- en recreatieniveau voorziet, met als doel motiverend, oriënterend, democratiserend en drempelverlagend te zijn voor de verdere georganiseerde sportbeoefening op regelmatige basis.

Zaterdag 14 april werd de Groenplaats omgetoverd tot een sportdorp met alles erop en eraan: muurklimmen, karate, voetbal op een pannaveld, basketbal, lopen, fietsen, hiphop, jazzdans … Er kwamen meer dan 350 kinderen op af. Enkele sfeerbeelden.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!