EUROPA RAD
Economie -

EUROPA RAD

maandag 2 april 2012 16:06
Spread the love


doc

Europa is zoals een rad op de kermis. Voor zijn eindwerk journalistiek maakte Robbe Vandegehuchte een reportage over de eurocrisis. Waarom betalen we met één munt? Hoe zijn politiek en economie deel van hetzelfde lichaam? Waarom worden we armer en waar willen we naar toe? Bekijk de reportage via onderstaande link op Vimeo.

EUROPA RAD from Robbe Vandegehuchte De La Porte on Vimeo.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!