Lokaal, Antwerpen, Quiksilver, Snowboarders, Snowboard Railbattle -

Skiërs en snowboarders in Antwerps park.

Op zaterdag 3 september was het verzamelen geblazen voor de beste skiërs en snowboarders van de Benelux in Park Spoor Noord voor de Quiksilver Antwerp Ski & Snowboard Railbattle. Meer dan 100 deelnemers namen het tegen mekaar op in een spectaculaire railbattle. Daarnaast konden bezoekers ook rondkuieren op een indoorbeurs en waren er de hele dag door optredens.

zaterdag 3 december 2011 20:59
Spread the love

De deelnemers vertrokken van op een sneeuwpiste van 5m hoog en landen ook in de sneeuw. Diegenen die onderweg de spectaculairste ‘tricks’ toonden op de obstakels zoals trapleuningen en boxen, wonnen de wedstrijd. Bovendien is deze manche in Park Spoor Noord de laatste van drie officiële kwalificatiewedstrijden voor het Belgisch Kampioenschap in” Les Deux Alpes.” Naast de railbattle, konden de  ski-en snowboardfans ook terecht op een heuse indoorbeurs. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!