Lokaal, Antwerpen, Zombies, Halloween, Allerheiligenavond -

Zombies dwalen door Antwerpen.

Ter gelegenheid van Halloween verkleedden jongeren zich als volwaardige zombies en joegen ze voorbijgangers en fotografen de schrik op het lijf in de Antwerpse binnenstad. Van een met bloed besmeurde fotograaf ter plaatse.

maandag 31 oktober 2011 16:34
Spread the love

Vandaag  31 oktober is het Halloween. Deze feestdag krijgt ook in ons land meer en meer bekendheid. Halloween wordt vooral in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada gevierd. Het gebeuren heeft een angelsaksische oorsprong, en dat merk je aan de naam. “Halloween” is afgeleid van All Hallows’ Eve, de Engelse benaming voor allerheiligenavond, en wordt dan ook de avond voor Allerheiligen gevierd.

take down
the paywall
steun ons nu!