Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Straatlaweit, Het noord ontspoort, Zomerfestivals antwerpen -

Het Noord ontspoort (in Park Spoor Noord)

zaterdag 17 september 2011 22:00
Spread the love

ANTWERPEN – Het district Antwerpen presenteerde in 2011 maar liefst 7 gratis Straatlaweit-festivals, gespreid over de hele stad. Op zaterdag 18 september 2010 sloot ‘Het Noord Ontspoort’ deze zomerreeks feestelijk af.

In de groene omgeving van het park organiseerde Jackyland vzw voor de derde maal het gratis stadsfestival. Het kleurrijke programma, verspreid over drie podia, belichte verschillende genres binnen de wereldmuziek gaande van ska en mestizo tot folkrock. Straattheater, kinderanimatie en workshops, verzorgd door de lokale jeugdwerkingen, maakte de dag compleet. Enkele sfeerbeelden.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!