In het kader van De Zomer van Antwerpen was op vrijdag 15 juli de muziekkaravaan neergestreken aan het Europark op Linkeroever met optredens van ‘Halfzeven donker' en Joan Soriano uit de Dominicaanse Republiek. Het werd een prachtig buurtfeest  waarbij de ontelbare nationaliteiten die in de wijk wonen, konden verbroederen. Enkele sfeerbeelden.

Lokaal, Antwerpen, Muziek in de wijk, Europark, De Zomer van Antwerpen, Joan Soriano -

‘Muziek in de Wijk’ op Linkeroever

maandag 18 juli 2011 11:50
Spread the love

ANTWERPEN – ‘Muziek in de Wijk’, deze zomerse muziekkaravaan van de Zomer van Antwerpen houdt dit jaar maar liefst 48 keer halt in Antwerpen. Dan klapt het podium open op een pleintje in een wijk, worden er bloemetjes op de tafels gezet, frigo’s gevuld, hapjes gekookt en de beste muzikanten van stal gehaald.

48 fijne feestjes die de gezelligheid van dorpjes even naar de stad halen. Muziek uit de hele wereld en van om de hoek voor wie oren en benen wil verwennen, en echte circusworkshops voor de kids die als volleerde jongleurs naar huis willen.

Een leuke manier om mensen uit de buurt tegen het lijf te lopen of onbekende stukjes Antwerpen te leren kennen. En … gratis bovendien!

take down
the paywall
steun ons nu!