Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Ecokerk, 'De aarde op vakantie' -

Ecokerk-campagne ‘De aarde op vakantie!’ in Antwerpen

maandag 4 juli 2011 15:15
Spread the love

ANTWERPEN – Vijf sprekers uit verschillende levensbeschouwingen (katholiek, protestants, islamitisch, joods en boeddhistisch) vertelden afgelopen weekend welke plek de natuur inneemt in hun spiritualiteit.

Tussendoor waren er boeken- en infostands en konden de aanwezigen genieten van een fair trade-drankje en een gratis pakje Belgische biologische frietjes, verzorgd door de Natuurfrituur.

Bekijk meer foto’s: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157626960430081/show/

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!