Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Congo in Vlaanderen -

Afrikaans feest op het St-Jansplein

maandag 4 juli 2011 15:25
Spread the love

ANTWERPEN – Op het St-Jansplein werd zaterdag 2 juli 51 jaar onafhankelijkheid van Congo (30 juni 1960) gevierd met muziek, dans en lekker eten.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!