Lokaal, Antwerpen, Vakantiesalon 2011 Antwerpen, De toeristische sector, Economische recessie -

33ste Internationaal Vakantiesalon van Antwerpen

vrijdag 28 januari 2011 19:15
Spread the love

ANTWERPEN – “De toeristische sector heeft zich sneller dan verwacht van de financiële crisis en economische recessie hersteld”, dat maakte Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois (N-VA) donderdag 27 januari bekend op de opening van het 33e Internationaal Vakantiesalon in Antwerp Expo.

Samen met Michèle Boccoz, ambassadeur van Frankrijk in België, en schepen van Toerisme van Antwerpen, Philip Heylen (CD&V), knipten zij het lint door.

Tot 31 januari kunnen duizenden bezoeker terecht bij de meer dan 600 exposanten. Zij kunnen op zoek gaan naar de voor hun ideale vakantie. Zij zullen keuzes moeten maken. Een luxeprobleem dat de meeste Belgen helaas niet kennen!

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!