Jongeren strijden voor werk aan Antwerp Expo.
Nieuws, Lokaal -

Jongeren strijden voor werk aan Antwerp Expo.

zondag 26 september 2010 13:16
Spread the love

Antwerpen — Aan de Millionairefair, een luxebijeenkomst voor de superrijken, kwamen jongeren aandacht opeisen voor hun problemen. Voornamelijk de jongerenwerkloosheid die de laatste 2 jaar met 50 % is gestegen zit hen hoog. De economische crisis is immers nog lang niet voorbij. De kreet ” Luxe voor de rijken … ellende voor ons” was dan ook niet uit de lucht aan de ingang van deze beurs. Enkele sfeerbeelden.
 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!