Iedereen kent de Meir als belangrijkste winkelstraat. Maar waarom is die niet recht? Juist, het was destijds een waterloop en werd daardoor gevormd, net zoals de Grote Markt. Doorheen de eeuwen werd het traject gehandhaafd.

Lokaal, Antwerpen, Open Monumentendag, Antwerpen -

Open Monumentendag Antwerpen

maandag 13 september 2010 00:19
Spread the love

De Open Monumentendag Vlaanderen stond dit jaar in het teken van de vier elementen: lucht, vuur, aarde en water. Vooral dat laatste heeft een enorme invloed gehad op de stad Antwerpen en zijn ontwikkeling.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!