Rock Herk barst uit zijn voegen
Lokaal, Stampmedia, Rock Herk, Festival Limburg -

Rock Herk barst uit zijn voegen

Limburgse festivals zitten in de lift. Na berichten over een volgeboekt Pukkelpop barstte ook Rock Herk stilaan uit zijn voegen. Het afgelopen weekend vonden 35.000 festivalgangers de weg naar het Olmenhofpark in Herk-De-Stad.

dinsdag 20 juli 2010 16:23
Spread the love

Rock Herk programmeert vooral alternatieve rock en dance. Onder meer de Belgische groepen Roadburg, Eat Lions en Kapitein Korsakov maakten er het mooie weer. Rock Herk is een van de oudere festivals van het land. Ze zijn gestart in 1983, niet ver van de wieg van het Belgische festivalwezen Bilzen. Hun formule blijkt echter allesbehalve versleten. De camping ontving zo’n 5.000 kampeerders, 30 procent meer dan vorig jaar.

© 2010 – StampMedia – Pauline Poelmans & Johnny Linart

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!