De organisatoren worden wat ouder en kunnen nog moeilijk de organisatie van het festival combineren met hun familiale toestand of professionele carrière. De crisis laat zich ook voelen, sponsors zijn minder geneigd om nog geld te steken in zulke kleine projecten vanwege besparingen.

Lokaal, Antwerpen, Mechelseplein festival -

Tiende Mechelseplein Feesten

woensdag 30 juni 2010 11:30
Spread the love

ANTWERPEN – De tiende editie van het populaire Mechelseplein Festival is wellicht de ook laatste. Het begon ooit met een weeklange reeks middag- en avondconcerten: ‘bokes op het plein’ en ‘patatjes op het plein’.

Beginnende artiesten, vaak van de studio Herman Teirlinck die aan het plein grenst, maar ook bekende groepen, met een grote diversiteit qua stijl en genre, bezorgden de bezoekers heel wat luistergenot.

Geleidelijk moest er ingebonden worden, zodat nu nog slechts op vrijdag en zaterdag gespeeld werd.

take down
the paywall
steun ons nu!