Natalia is back! … Natalia meets … Anastacia in 2011!
Lokaal -

Natalia is back! … Natalia meets … Anastacia in 2011!

donderdag 25 maart 2010 17:59
Spread the love

Belgische soul-diva Natalia had dinsdag de pers bijeengeroepen voor een belangrijke mededeling. Bob Savenberg, haar manager, sprak de pers toe, want Natalia was nog met ‘deugddoende vakantie’ ergens onder de Caraïbische zon.

Een alarmerend persbericht, want zo stond het er: “Ze verzocht mij u te melden dat zij een belangrijke verklaring wenst af te leggen over de toekomst van haar carrière en vroeg mij in dit verband een aantal praktische zaken te regelen” …

Redenen genoeg om de wereldpers te zien afzakken naar de persconferentie in het Scandic Antwerpen hotel. Ging ze stoppen met zingen? (haar stem speelde haar verschillende keer parten), of ging ze stoppen wegens regelmatige rugproblemen, was de tweede vraag.

Ook bij het begin van de persconferentie blijkt het die richting op te gaan. Ze blikt terug op zeven loodzware jaren.

Over het voorbije jaar: “Misschien wel het slechtste van mijn hele leven met verschillende familiale en privéproblemen. Maar attente journalisten hadden in de perszaal technici van het Sportpaleis zien rondlopen.

Technici, maar geen bazen. Dat gaf toch een positief gevoel.

“Zullen we straks muziek horen? Eerst verscheen Natalia alleen met haar manager. Maar dan werd het tijd om te zeggen dat ze er – in januari 2011 – nog eens een stevige lap op zullen geven”

Met wie het zou zijn? Het duurde nog even om te vermelden … Eindelijk kwam uit haar mond de naam: ‘Anastacia!’.

Na Natalia meets The Pointer Sisters, En Vogue en Schaggy wordt nu Anastacia vanuit Amerika overgevlogen. Twee ‘straffe madammen’ die het Sportpaleis op zijn kop zullen zetten op 14 en 15 januari 2011 voor de derde editie van ‘Natalia meets …’

Meer erover op: www.nataliameets.be

Andere foto’s van de persconferentie zijn te bekijken via link: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157623691192250/show/

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!